Torn de paraula

08 d’octubre 2006

L'alonso, les seleccions i en Doraemon.

De veritat... hi ha qui neix amb una gran flor al cul. Que li diguin al pilot asturià, o madrileny que ni sap com s'ha fet amb el títol. Quan ja semblava que el kaiser ho tenia tot controlat, va i li peta el motor... ja és mala sort ja, que fés 6 anys que no el trencava i en el moment més decissiu.... Quina ràbia! haurem d'aguantar l'Alonsomania una temporada. Una cura d'humilitat li cal a aquest noi, que es pensa que es Déu. Aquesta vegada però, es veu que ha rumiat una mica més les seves paraules i, al contrari que va fer amb la consecució del títol de l'any passat, (dedicar-li a la seva familia) ha dit que el dedicaria al país veí.

Al final... han retirat l'anunci de les seleccions "El jutge ha ordenat la suspensió immediata de la emissió per televisió de l'anunci de la Plataforma pro Seleccions Catalanes al considerar que pot fomentar comportaments "discriminatoris" entre els menors."
Al final els espanyols s'han sortit amb la seva... i, tot s'ha de dir, l'argument no està del tot mal buscat. Em fa gràcia, però, veure com després de retirar l'anunci, es continui emitint en Doraemon. Penseu, penseu. Pobre Novita. La discriminació del món infantil es diu Novita. Està constantment sotmés a les mofes dels seus companys, en Gegant sempre l'està pegant, cosa que pot fomentar la violència, i en Suneo sempre el té marginat i es burla del seu status social perque no pot tenir les seves joguines d'última generació. I el professor? sempre fent-lo fóra de classe i fomentant l'aversió dels seus companys cap a ell. Ni li dirigeixen la paraula. Això si que és discriminació! exagerat? exacte! igual que la decisió del jutge al retirar l'anunci prèvia petició d'aquests llepafils que només volen que qualsevol iniciativa dels catalans sigui assolada.

2 Comments:

  • At 16/10/06, Anonymous Anònim said…

    No seràs tu la que necessita aquesta cura d´humilitat. Per no ser ningú , gastes uns fums que espanten , noieta.

     
  • At 16/10/06, Blogger Jabnia said…

    Sento si t'ha molestat que digui que l'Alonso és un tio pedant, i que es creu que és un Déu... de fet, hi ha gent per tot, però si creus que per parlar de manera decidida, i amb les idees clares és no ser humil... t'equivoques. Si m'equivoco jo, ho sento de nou, però aleshores justifica'm aquests fums que dius que gasto. Potser així podré explicar-me. Crítiques constructives si us plau, no parlar per parlar.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home